Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи

Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи                             Предколедна еднодневна екскурзия до Драма – Онируполи
                                                             ( градът на мечтите )

                                                                 Дата:21.12.2019

                                                                    Програма :
Тръгване от София 6 : 00 автогара Сердика

Всяка година Драма през месец Декември се окичва с усмивки и празнично настроение, повлиян от магията на Коледа, градът се превръща в огромна прегръдка за малки и големи. Онируполи ( градът на мечтите ) е една традиция, която превърна града в притегателна точка за много туристи. В период от един месец  Драма напомня на град на Дядо Коледа, с приказните дървени къщички, многобройните лакомства, влакчета, ледената пързалка и пищната украса, всеки посетител остава пленен от празничната атмосфера.
 
Отпътуване за град Драма. Градът в този период на годината е оживен и магичен. Музика, песни и танци, културни събития, обичаи и традиции, оживяват всеки ден и очароват посетителите от всички възрасти, като всяка година програмата е по-богата, по-вълшебна и по-вълнуваща от предходната. "Коледният аромат" се носи из града и всяка улица е домакин на своя собствена приказка. Свободно време за разходка, шопинг, кафе и обяд – Гърция е известна с изключителната си кухня.
 
Отпътуване за България около 18 часа.
 
Връщане в София вечерта   Цената включва :
 
-Транспорт от съответния град
-Екскурзоводско обслужване
-Медицинска застраховка за лица до 65 години с покритие 2000 евро