Предколеден Шопинг в Солун 14.12.2019г.-135лв.

Предколеден Шопинг в Солун 14.12.2019г.-135лв.

Предколеден Шопинг в Солун с посещение на Mall Mediterranean Cosmos

                                                                     Програма:
                                                                   

1 ден - Тръгване 06:00ч. от Пловдив Дом На Културата Борис Христов (срещу доплащане) и в 08:00ч. от София стадион Васил Левски, посока Солун. По обяд пристигане в Солун и настаняване в хотел. Панорамна обиколка на града – Бялата кула, паметника Александър Македонски, Ротондата Св. Георги, арката на Галерии, стария град, от където се открива невероятна панорамна гледка за снимки и посещение на църквата Свети Димитър – покровител на града, най-голямата православна църква в Солун. Свободно време – възможност за пешеходна разходка и кафе по крайбрежния булевард Никис и шопинг по търговската улица Цимиски. Вечерта по желание посещение на таверна с вечеря, много танци и музика на живо.

 

2 ден – Закуска. Свободно време за разходка и кафе по крайбрежието на града – ще имате възможност да си направите разходка с корабче и да се насладите на красивия Солун и Термическия Залив от морето или по желание посещение на МОЛ Mediterranean Cosmos - молът се намира извън града. По обяд отпътуване за България. Вечерта пристигане в София и Пловдив.  

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА-135ЛВ.  

Цената в лева е на човек и включва:

  • Транспорт от София с лицензиран автобус
  • 1 нощувка със закуска с настаняване в двойна/тройна стая в хотел Olympia 3***  /Telioni 3*** или Imperial Palace 4**** в центъра на Солун
  • Панорамна обиколка на града;
  • Екскурзоводско обслужване.
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 години

 

Цената не включвa:
 

  • Медицинска застраховка за лица над 65 години – 6 лева
  • Доплащане за настаняване в единична стая - 50 лв;
  • Посещение на традиционна таверна с жива музика 30 евро.
  • Посещение ( трансфер до МОЛ Mediterranean Cosmos ) - 5 евро на човек


* Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).