Нова година 2018 в Турция - Силиври 29.12.2017 3 нощувки

Нова година 2018 в Турция - Силиври 29.12.2017 3 нощувки

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВАТА 2018 година в ТУРЦИЯ на брега на Мраморно море 
Eser Diamond Hotel & Convention Center 5* / Силиври 

1 ден - 29 Декември 
В 07:00 ч. отпътуване от София (пл. Ал. Невски) и 09:00ч. от Пловдив (OMV бензиностанцията до х-л Санкт Петербург). Около обяд пристигане в Одрин - втората столица на Османската империя. Разходка в центъра на града и посещение на джамията Селимие - майсторската творба на даровитият архитект Синан и на българската църква „Св. Константин и Елена”. Продължаване за Силиври. Пристигане и настаняване в Силиври - един от големите курортни центрове в Турция и с право в наричан “Перлата на Мраморно море”. Свободно време за запознаване с курорта. Вечеря. Нощувка. 

2 ден - 30 Декември 
Закуска. В 08:30 ч. Отпътуване за Истанбул. 

 • Разходка с корабче по Босфора (по желание срещу заплащане) с екскурзовод на български език.Екскурзията започва от пристанище Еминьоню или Кабаташ. Корабът преминава покрай брега на европейската част на града, достига до втория мост над Босфора и се връща покрай азиатския бряг. По време на разходката ще видите местата където са снимани, както и част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали, като „1001 нощи”, „Перла”, „Листопад”…
 • Посещение на новия султански дворец Долмабахче Сарай (по желание срещу заплащане) - най-красивия дворец в Истанбул, наричан Малкия Версай. Творение на фамилия Балиан, за което са използвани близо 14 тона злато и 40 т сребро. Тук е и един от най-големите полилеи в света - 4,5 т английски кристал, подарък от кралица Виктория.
 • Посещение на небостъргача „САПФИР” (по желание срещу заплащане). Най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция. Разполага с 64 етажа, 174 апартамента от 22 различни типа: от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса и да изпиете чаша ароматно турско кафе сред облаците. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в изумителна симулация SkyRIDE – 4D за полет с хеликоптер над Истанбул с невероятни ефекти.
 • 17:00ч.Посещение на квартал Аташехир в Азиятската част на Истанбул , където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. Свободно време. Нов вкус на живот. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа.

Отпътуване за Силиври. Вечеря. Нощувка. 

3 ден - 31 Декември 
Закуска. В 08:30 ч – Отпътуване за Истанбул. 

 • Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език(по желание срещу заплащане). Разглеждат се: Синята джамия ”(отвън), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика „Св. София”(отвън), „Топкапъ Сарай” (Двореца на султаните от Османската династия) отвън. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. Свободно време.
 • 15:30ч. Посещение на OUTLET VIA POPT VENECIA. В Outlet Via Port Venezia освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени можете да се повозите на гондола, наподобяваща разходка по Canale Grande или да изпиете кафе, както на площад San Marco… Отпътуване за Силиври.

В 20.30 ч. Празнична Новогодишна вечеря с програма. Нощувка. 

4 ден - 01 Януари 2018 
Късна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ 
Промоционални цени, валидни при записвания до 30.11.2017 

Човек в двойна стая Тройна стая Дете 0-3,99 г. Дете 4-11,99 г.
340 лева 1020 лева 40 лева 175 лева
 • Цената за дете е само при настаняване в стая с двама възрастни!


Цената включва: 

 • 3 нощувки със закуска и вечери на шведска маса в ресторанта на хотела
 • Празнична Новогодишна вечеря – богато меню, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит, празнична програма с водещ на български;
 • Подарък медицинска застраховка към застрахователна компания УНИКА


Цената не включва: 

 • Допълнителни екскурзии по желание
 • Разходи от личен характер


ПЪТУВАНЕ С АВТОБУС 
Промоционални цени, валидни при записвания до 30.11.2017 

Човек в двойна стая Тройна стая Дете 0-3,99 г. Дете 4-11,99 г.
385 лева 1155 лева 90 лева 220 лева
 • Цената за дете е само при настаняване в стая с двама възрастни!


Цената включва: 

 • 3 нощувки със закуска и вечери на шведска маса в ресторанта на хотела
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус;
 • Празнична Новогодишна вечеря - богато меню, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит, празнична програма с водещ на български;
 • Подарък медицинска застраховка към застрахователна компания УНИКА
 • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя


Цената не включва: 

 • Допълнителни екскурзии по желание
 • Разходи от личен характер