Ќова година в »станбул 29.12.2017

Ќова година в »станбул 29.12.2017

Ќова година в »станбул

 

«а първи път в »станбул - ѕеещи фонтани!!!

— посещение на най-нови€ мoл Via Port Venezia

ўе имате удоволствието да се повозите на гондола и да се потопите в атмосферата на италианиански€ дух на  анале гранде !

Ќасладете се и на ”Ќ» јЋЌ»я танц на ћузикалните фонтани -

¬ода, музика и огън ви очаква в Watergarden, впечатл€ващо представ€не!

ќслепителна гледка - вода, светлина, лазер и огън . –есторанти и кафенета, улици, пълни с вкусотии, кина, театри и концертни зали, зелени паркове, всичко и още много повече в сърцето на Ataşehir Watergarden

 

≤ ƒен 29.12.2017

ќтпътуване от —офи€ в 20:00 ч.

20:00ч. тръгване от гр. —офи€ (јвтогара —ердика)

20:30ч. тръгване от гр. »хтиман ( омплекс ћотел »хтиман)

20:50ч. тръгване от гр. ѕазарджик (бензиностанци€ Shell)

21:45ч. тръгване от гр. ѕловдив (бензиностанци€ OMV до хотел —анкт ѕетербург)

23:45ч. тръгване от гр. ’асково

Ќощен преход.

 

≤≤ ƒен 30.12.2017

ѕристигане в »станбул сутринта, настан€ване в хотела.

Aко има свободни стаи в момента на пристигане гостите се настан€ват веднага.

јко н€ма свободни стаи настан€ването става след 12:30ч.

08:30ч. панорамна обиколка на »станбул с местен екскурзовод на български език(по желание срещу заплащане). –азглеждат се: —ин€та джами€ ”(отвън), площад “’иподрума” с трите обелиска, византийската базилика „—в. —офи€”(отвън), „“опкапъ —арай” (ƒвореца на султаните от ќсманската династи€) отвън. ѕреминаване по моста над Ѕосфора в јзиатската част на града.

—вободно време.

»ма възможност за посещение на обектите с входни такси – —ултански€ дворец „“опкапъ —арай“ и византийската базили „—вета —оф舓 , построена от  онстантин ¬елики през IV век .

—ледобед, по желание и срещу доплащане, посещение на јквариум Sea Life - един от най-големите в ≈вропа. ўе имате възможност да се разходите измежду над 20 хил€ди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. –азположен на територи€ от 8000кв.м, аквариумът разполага с един от най-дългите подводни тунели, дълъг 80м, който дава възможност за 270-градусова панорама. јквариумът се намира в един от най-големите търговски центрове на »станбул - ‘орум »станбул - където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки. ¬ръщане в хотела.

17:00ч.ѕосещение на квартал јташехир в јзи€тската част на »станбул , където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. —вободно време . Ќов вкус на живот. ÷ели€т живот е структуриран около великолепни€ Show Pool. »зключителна хореографи€ на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета .»зложбени€т басейн, който е разположен на площ от 5 хил€ди квадратни метра в сърцето на Watergarden »станбул, притежава характеристиката, че е "най-големи€т и най-развит" шоу басейн в ≈вропа.

20:00ч. вечер€ в местен ресторант с богата атракционна програма, ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи (по желание срещу заплащане) или по желание вечер€ на кораб срещу допълнително заплащане с богата атракционна програма с ƒервишки танци или вечер€ в ресторант  лас с участието на ≈кстра Ќина .

Ќощувка.

 

≤≤≤ ƒен 31.12.2017 г.

08:30ч. разходка с корабче по Ѕосфора (по желание срещу заплащане) с екскурзовод на български.≈кскурзи€та започва от пристанище ≈миньоню или  абаташ.  орабът преминава покрай брега на европейската част на града, достига до втори€ мост над Ѕосфора и обратно се връща покрай азиатски€ бр€г. ѕо време на разходката ще видите част от декорите на н€кои от хитовите телевизионни турски сериали, като „1001 нощи”, „ѕерла”, „Ћистопад”.

посещение на нови€ султански дворец ƒолмабахче —арай(по желание срещу заплащане) - най-красиви€ дворец в »станбул, наричан ћалки€ ¬ерсай - едно от местата в града, което задължително тр€бва да се види.

посещение на небостъргача „—јѕ‘»–” (по желание срещу заплащане).

Ќай-високата жилищна сграда в ≈вропа и първата екологична сграда на “урци€ - небостъргачът „—јѕ‘»–”, намиращ се в »станбул, в района „Ћевент 4”. —лед завършването й е в кра€ на 2009 г.,сега т€ се извис€ва на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. ќсвен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, —ѕј с плувен басейн и обществени зони. Ќа последни€т етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. ўе имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива неверо€тна гледка към града и Ѕосфора в 360 градуса. ”никалното приключение се допълва с възможност да се включите в изумителна симулаци€ SkyRIDE – 4D за полет с хеликоптер над »станбул. —кай барът предлага изключителна гледка с чаша ароматно турско кафе сред облаците.

ѕо желание и срещу доплащане - вечерна автобусна разходка: булевард  енеди; —арай бурну; пристанището —иркеджи; кв. ‘енер; свещени€т квартал ≈юп, където се намира и една от най-посещаваните джамии - "≈юп". ѕосещение на OUTLET VIA POPT VENECIA. ¬ Outlet Via Port Venezia освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени можете да се разходите романтично с гондола все едно сте по Canale Grande или да изпиете кафе, като че ли сте на площад San Marco и посещение на площад “ексим .

20:30 ч. до 2:00 ч. ѕ–ј«Ќ»„Ќј Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я Ќј  ќ–јЅ ѕќ Ѕќ—‘ќ–ј с богата атракционна програма с ƒервишки танци, неограничена консумаци€ на алкохолни и безалкохолни напитки - срещу допълнително заплащане

или

21:00 ч. до 04:00 ч. Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я — ѕ–ќ√–јћј ¬ √ј– ћё«»  ’ќЋ – с неогрничена консумаци€ на алкохолни и безалкохолни напитки - срещу допълнително заплащане

Ќощувка

 

≤V ƒен 01.01.2017 г.

 ъсна «акуска..ќсвобождаване на хотела.

ѕо желание посещение на ћ»Ќ»ј“ё–  срещу допълнително заплащане и при минимален брой туристи 20 човека

ќтпътуване за ќдрин и туристическа обиколка на града. –азходка из града и посещение на джами€та —елимие – най-внушителната творба на ненадминати€т турски архитект ћимар —инан.

ќтпътуване за Ѕългари€. ѕристигане в —офи€ късно вечерта.

 

 ÷≈Ќ»:

¬ъзрастен в двойна ста€ - 155 лева

¬ъзрастен в единична ста€ - 215 лева

 

÷ената включва:

 • транспорт с комфортен автобус-TV/AC, мини бар
 • 2 нощувки със закуски в hotel 3* / 4* √олд 3+* или подобни
 • екскурзоводско обслужване по цели€ маршрут

 

÷ената не включва:

 • ћедицинска застраховка с осигурен асистънс за лица до 65 г. – 8 лв (за лица над 65 г. със 100 % оскъп€ване)
 • ƒоплащане за настан€ване в хотел 4* или подобен: 10 евро
 • панорамна обиколка на »станбул с местен екскурзовод – 15 евро
 • ѕосещение на “ърговски център ‘орум »станбул - 5 евро;
 • ѕосещение на јквариум Sea Life - 50 лири за възрастен, 40 лири за дете до 15 ненавършени години или възрастен над 65г;
 • WATERGARDEN İSTANBUL в азиатската част («а посещение на WATERGARDEN Istanbul е необходим минимален брой туристи -20 човека ) – 12 евро
 •  уверт за вечер€ на €хта по Ѕосфора, с включени трансфер до пристанището, шоу програма и неограничена консумаци€ на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 40 евро
 • ¬ечер€ в ресторант  лас (тристепенно меню с включени 2 напитки) – 20 евро
 • разходка с корабчето по Ѕосфора - 17 евро
 • посещение на Ќебостъргачът „—апфир” и SKYRIDE– 22 евро
 • входни такси “ƒолмабахче —арай” – 25 евро
 • ѕосещение на "—вета —офи€", с включени екскурзоводско обслужване на български език и входна такса - 25 евро;
 • Ќощна обикола на »станбул с посещение на на OUTLET VIA POPT VENECIA и площад “аксим : 15 евро
 • посещение на —ултански€ дворец „“опкапъ” – 20 евро
 • посещение на ћ»Ќ»ј“ё–  – 10 евро при минимален брой туристи 20 човека
 • ѕ–ј«Ќ»„Ќј Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я Ќј  ќ–јЅ ѕќ Ѕќ—‘ќ–ј с неограничена консумаци€ на местен алкохол – 75 евро
 •  уверт за ѕ–ј«Ќ»„Ќј Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я Ќј  ќ–јЅ ѕќ Ѕќ—‘ќ–ј за дете до 11.99 г. – 38 евро
 • Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я — ѕ–ќ√–јћј ¬ √ј– ћё«»  ’ќЋ – 65 евро
 •  уверт за ѕ–ј«Ќ»„Ќј Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я Ќј √ј– ћё«»  ’ќЋ за дете до 11.99 г. – 33 евро
 • доплащане за единична ста€ –60 лв.

 

ƒќѕЋјўјЌ≈“ќ «ј ѕ–ј«Ќ»„Ќј Ќќ¬ќ√ќƒ»ЎЌј ¬≈„≈–я ≈ «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ

 

ћеню за Ќовогодишна вечер€ с програма с √ар ћюзик ’ол

—тудено пред€стие, четири вида топло месно пред€стие, сезонна салата, печена пълнена пуйка с кестени, плодове, неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки, шампанско 1 чаша.

 

¬секи турист , който е за€вил и заплатил допълнителна екскурзи€ предварително в офиса на туроператора ползва 1 евро отстъпка от вс€ка екскурзи€ .

 

Ќеобходими документи:

валиден задграничен паспорт.

«а деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родителите си, нотариално заверена деклараци€ /оригинал и копие/.

 

ƒопълнителна информаци€:

ћинимален брой туристи за осъществ€ване на екскурзи€та: 20.

—рок за уведом€ване при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди отпътуване.

јгенци€та си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!ѕри покачване цената на горивата,агенци€та си запазва правото да актуализира цените си за предсто€щи пътувани€, независимо кога са направени резервациите!