Ќќ¬ј √ќƒ»Ќј 2018 ѕ–ќЋќћ ЅјЌя, —Џ–Ѕ»я, ’ќ“≈Ћ "–јƒјЌ" 3* 30.12.2017

Ќќ¬ј √ќƒ»Ќј 2018 -ѕ–ќЋќћ ЅјЌя, —Џ–Ѕ»я, ’ќ“≈Ћ

ѕ–ќ√–јћј: —ќ‘»я-Ќ»Ў-ѕ–ќЋќћ ЅјЌя-—ќ‘»я

 ƒата :30/12/2017 - 02/01/2018  

ƒобре дошли в  —ѕј хотел "–адан" в ѕролом бан€. ѕрез 2017 година хотела ще предложи на своите гости една обновена  база. ¬ експлоатаци€ е чисто нов втори —ѕј център с нов слънчев закрит басейн и много и различни възможности за процедури, като ’идротерапи€  найп, 3 вида сауни - инфрачервена, био сауна и финландска сауна, солена ста€, тропически душ и други. –елаксирайте във Wellness центъра и басейните с термална вода. »зползвайте своето пребиваване и посетете църквите „—в. ѕреображение“ и „Ћазарица“ в ѕролом Ѕан€, както и природни€т скален феномен „ƒжавол€ ¬арош“. ѕрекарайте празничните дни сред прекрасната природа на —ърби€, с вкусна храна и обгрижени от любезни домакини.   

1-ви ден /30.12.2017/: ќтпътуване от стадион "¬.Ћевски” в 06:30 часа по маршрут —офи€- алотина-ѕирот-Ќиш-ѕролом бан€ /около 240 км/.  ѕристигане и настан€ване в —ѕј хотел –адан 3* около об€д. "ѕролом Ѕан€" се намира в южната част на —ърби€, в гористите падини на планината –адан. ѕреди всичко е известна заради природната вода ѕролом, ко€то принадлежи към р€дката група минерални води с високи балнеологични качества. ’отел "–адан" и комплекса към него обедин€ват настан€ване в удобни стаи исъвременен медицински и Wellness център. Ќавс€къде в хотела може да се използва прочутата ѕролом вода, в стаите, в медицинската част и в ресторанта. ќб€д в ресторанта на хотела . —вободно време за релакс в —ѕј центъра – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. —тандартна вечер€ в хотела/ без напитки/ Ќощувка.

2–ри  ден /31.12.2017/: «акуска. ѕосещение на „ƒ€волски€т град“ – природен феномен на около 27 км от ѕролом бан€. ќбиколката на местността е около 1-1,30 минути на около 2 километра от околността. ѕровежда се само при подход€щи метеорологични услови€. ¬ръщане в хотела за об€д – на сервиране.  —вободно време за —ѕј процедури и почивка.. ¬ечерта –ѕќ—–≈ўјЌ≈ Ќј Ќќ¬ј“ј √ќƒ»Ќј -ѕразнична вечер€ с жива музика, богато меню /сервира се по меню/ и неограничена консумаци€ на напитки местно производство /алкохолни и безалкохолни/Ќощувка.

3-ти ден /01.01.2018/:  ъсна закуска. —вободен ден за почивка и релакс с —ѕј центъра на хотел „–адан“. ќб€д в ресторанта на хотела. ¬реме за разходка из красивите околности на ѕролом бан€.  ¬ечерта – ¬тора празнична вечер€ в ресторанта на хотела /сервира се по меню/ с неограничена консумаци€ на алкохолни и безалкохолни напитки /местно производство.

4-ти ден /02.01.2018/: «акуска. ќсвобождаване на стаите до 10.30 часа. ќтпътуване за Ѕългари€.  ѕо път€ – посещение на град Ќиш, разположен на река Ќишава и считан до 1878 за български град.  ратка обиколка в града: ѕлощада на ќсвобождението,  репостта от 18 век, на м€стото на ко€то се е намирало първото римско укрепление, Ќишки€ университет и други. —вободно време за разходка из центъра на града. ѕристигане в —офи€ вечерта.

÷ена на човек, за пакет, в лева на пълен пансион

 ѕромо цени за ранни записвани€
до дата 30.09.2016

÷ени по ранни записваниа от дата 01.10. до 14.11.2017

–едовни цени
—лед дата 15.11.2016

Ќа човек в двойна ста€ в стандартна ста€

475.00 лева

495.00 лева

520.00 лева

ƒете от 0 до 8,99 год. с 2ма възрастни на доп. легло

95.00 лева

110.00 лева

140.00 лева

ƒете от 9 до 13,99 г. с двама възрастни на доп.легло

285.00 лева

305.00 лева

330.00 лева

ƒоплащане за единично настан€ване

85.00 лева

100.00 лева

120.00 лева

ƒоплащане за настан€ване в ста€ Comfort

25.00 лева на човек

ƒоплащане за настан€ване в јпартамент лукс

70.00 лева на човек

«абележка: 3-ти възрастен в двойна ста€ може да бъде настанен само на допълнително легло след потвърждение от хотела, цената е равна на легло в двойна ста€. «а 3-ти възрастен се считат деца над 14 години, като 3-тото легло е подход€що само за деца до 14-15 години. јгенци€та не препоръчва настан€ване на лица над тази възраст на допълнително легло. ƒеца от 0 до 2,99 год. се превозват само в детско столче, осигурено от пътуващите с детето туристи.

÷ената включва:
♥ “ранспорт с комфортен туристически автобус;
♠  3 нощувки със закуски  в спа- хотел Radan 3* http://www.prolombanja.com/bg/;
♠  3 об€да на сет меню, включена ѕролом вода /без алкохолни и безалкохолни напитки/;
♠  3 вечери – 1 стандартна /без  напитки/ и 2 празнични /сет меню/ с неограничена консумаци€ на местни напитки /оркестър жива музика/;
♣ Ѕезплатно неограничено ползване на вътрешен минерален басейн с ѕролом вода;
♣ ѕосещение на град Ќиш - само за ползващите автобусен превоз;
♣ ѕосещение на „ƒ€волски€т град“ /посещава се само при подход€щи метеорологични услови€/ - само за ползващите автобусен превоз;
♠ ћедицинска застраховка с јсистанс с 5000 евро покритие;
♠ ¬одач от фирмата и екскурзоводско обслужване.

÷ената не включва:
♥ ¬ходна такса за ƒ€волски€т град / 350 динара/;
♥ ƒоплащане на  —ѕј пакет по време на престо€, включващ ползване на нови€ уелнес център –нов вътрешен минерален басейн, солена ста€ /халотерапи€/, хидротерапи€  найп, парна бан€, тепидариум, 3 вида сауна /инфрачервена, биосауна, финландска сауна/, тропически душ, джакузи – 90 лева възрастен, 45 лева дете до 14 години;
♥ –азходи от личен характер;
♥ ƒоплащане за медицинска застраховка: Ћица над 64 год. -4 лева;
♥ √арантирано настан€ване на предни места до 3-та двойна седалка - доплащане 30 лева на пакет.

«а желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 30 лева от об€вената цена и не се включва мед.застраховка. ћестата за собствен транспорт са ограничени.

Hotel Radan 3* ќбновени€т през 2016 година  ’отел "–адан" разполага с 212 стаи в три корпуса, от които два са свързани с топла връзка с медицински€ и Wellness центъра. ”добните стаи са с две класични легла или с френско легло с течаща ѕролом вода. ¬сички стаи са с бани, кабелна телевизи€, »нтернет връзка, телефон, хавлии и сeшоари за коса. ¬сички стаи, освен приземни€ етаж, имат и балкон.¬ Wellness центъра се ползват  качествата на ѕролом водата  с цел на ¬ашето добро прекарване. ќсвободете се от стреса и натрупаните токсини, върнете си силите и жизнеността в сауната, джакузи басейна или ваната, в "бисерна вана", в тепидариума или с н€кой от масажите: с етерични масла, топли вулканични камъни (HOT STONE), топъл шоколад. јко искате да прекарате свободното си време активно, ѕролом Ѕан€ ¬и предлага многобройни възможности за активна почивка. ¬ рамките на хотела има беасейн с термална вода, фитнес зала, зала за тенис на маса, зала за бил€рд и за пикадо , а в парка на хотела съществуват два спортни терена за малки спортове (футбол с малки вратички и баскетбол) и шах на открито.√остите на хотела могат да посет€т  по-близки и по-далечни местности, като "ƒжавол€ ¬арош", отдалечено на 27 км. ћ€стото е под защита на държавата като ѕаметник на природата от първа категори€ и същеременно е единствената кандидатура на —ърби€ при избора за: "7-те световни чудеса на природата". ÷ърквата Ћазарица е друг интересен обект в близост до хотела, на около 2, 5 км. »зградена е през 1890 година и е единствената дървена църква в “оплички€ регион. —поред народното предание, в тази църква се е причестила една част от войската на кн€з Ћазар в навечерието на  осовската битка.ѕриродната ѕролом вода принадлежи към много редките води с балнеологични стнойности, които дават възможност за много широк спектър дейности за лечение и профилактика. “ова е природна минерална вода с ниско съдържание на разтворими минерали и се характеризира с: олигоминералност - много минерали в малки количества; алкалност и хипотермалност – с температура между 26 и 31,5 градуса. “ези характеристики дават възможност ѕролом водата да се използва и като здравословна питейна вода, ко€то дава жизненост и сила и не обремен€ва организма.

¬ –епублика —ърби€ може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс: 
1 евро =  118-119 динара
1 лев = 58- 59  динара

ћинимален брой туристи за осъществ€ване на екскурзи€та: Ќ€ма
Ќачин на плащане: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 10 дни преди отпътуване
Ќеобходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. «а деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена деклараци€, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. ƒеца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да нос€т копие от акта за раждане на детето. «а –епублика —ърби€ н€ма визови, санитарни и медицински ограничени€ и специални изисквани€.