Ќќ¬ј √ќƒ»Ќј 2018 —Џ–Ѕ»я, Ћ” ќ¬— ј ЅјЌя-’ќ“≈Ћ "KOPAONIK" 3* 30.12.2017

Ќќ¬ј √ќƒ»Ќј 2018 —Џ–Ѕ»я, Ћ” ќ¬— ј ЅјЌя-’ќ“≈Ћ

ј ќ “Џ–—»“≈ –≈Ћј — —–≈ƒ  –ј—»¬ј ѕ–»–ќƒј, —ѕќ ќ…—“¬»≈ » Ћ≈„≈ЅЌ» √ќ–≈ў» »«¬ќ–» » ¬≈—≈Ћ Ќќ¬ќ√ќƒ»Ў≈Ќ  ”ѕќЌ, “ќ ¬»≈ ў≈ ЅЏƒ≈“≈ Ќј ѕ–ј¬»ЋЌќ“ќ ћя—“ќ ¬ Ћ” ќ¬— ј ЅјЌя!

ѕ–ќ√–јћј: —ќ‘»я-Ќ»Ў-Ћ” ќ¬— ј ЅјЌя-—ќ‘»я

 ƒата :30/12/2017 - 02/01/2018

1-ви ден /30.12.2017/: ќтпътуване от стадион "¬.Ћевски” в 06:30 часа по маршрут —офи€- алотина-ѕирот-Ќиш-Ћуковска бан€ /около 260 км/.  ѕристигане и настан€ване в —ѕј хотел  опаоник  3* около об€д.  ќб€д в ресторанта на хотела . Ћуково е село в източните склонове на планината  опаоник, в община  уршумли€, в южната част на —ърби€. Ѕлизо до селото е изграден модерен комплекс  с минерални бани Ћуковска бан€. ¬ъпреки че се намира на 681м надморска височина, което € прави най-високата бан€ в —ърби€, т€ е обкръжена от върхове с над 1000 метра, така че има при€тен умерен климат. Ћуковска Ѕан€ е характерна с изобилието на извори с минерална вода, с девствената природа на гористата планина Ќационален парк  опаоник и кристално чист въздух. ѕо бро€ на изворите с минерална вода с различен състав и температура и т€хното изобилие (повече от 100 л/с) т€ спада към най-богатите в страната.  урорта разполага с два хотела " опаоник" (построен през 2000 година и реновиран през 2014) и "…елак" (2009 година), с настан€ване в удобни стаи, съвременни медицински процедури, басейни с термална вода, гореща вода. —воето пребиваване можете да прекарате активно, разхождайки се по уредените алеи които минават през прекрасна природа, да се занимавате със спорт на терените и в спортните зали, да отидете на излет, или просто да се насладите на природата.—вободно време за релакс в —ѕј центъра – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. —тандартна вечер€ в хотела/ без напитки/ Ќощувка.

2–ри  ден /31.12.2017/: «акуска.  —вободно време за —ѕј процедури и почивка в хотела или самосто€телна разходка в красивите околности – църквата „—в.√еорги”, горещите извори в парка при река “оплица, водопада и други. ќб€д в хотела. ¬ечерта –ѕќ—–≈ўјЌ≈ Ќј Ќќ¬ј“ј √ќƒ»Ќј -ѕразнична вечер€ с жива музика, богато меню /сервира се по меню/ и неограничена консумаци€ на напитки местно производство /алкохолни и безалкохолни/Ќощувка.

3-ти ден /01.01.2018/:  ъсна закуска. —вободен ден за почивка и релакс  в чисто нови€  —ѕј центъра на хотел „ опаоник“ с много екстри. ¬ъншни€т басейн на хотела е с гореща минерална вода и може също да се използва целогодишно. ќб€д в ресторанта на хотела. ¬ечерта – ¬тора празнична вечер€ в ресторанта на хотела с жива музика /сервира се по меню/ с неограничена консумащи€ на алкохолни и безалкохолни напитки /местно производство/.

4-ти ден /02.01.2018/: «акуска. ќсвобождаване на стаите до 10:30 часа.  ќтпътуване за Ѕългари€.  ѕо път€ – посещение на град Ќиш, разположен на река Ќишава и считан до 1878 за български град.  ратка обиколка в града: ѕлощада на ќсвобождението,  репостта от 18 век, на м€стото на ко€то се е намирало първото римско укрепление, Ќишки€ университет и други. —вободно време за разходка из центъра на града. ѕристигане в —офи€ късно вечерта.

÷ена на човек, за пакет, в лева на пълен пансион

 ѕромо цени за ранни записвани€
до дата 30.09.2016

÷ени по ранни записваниа от дата 01.10. до 14.11.2017

–едовни цени
—лед дата 15.11.2016

Ќа човек в стандартна двойна ста€

545.00 лева

565.00 лева

590.00 лева

3-ти възрастен в стандартна двойна ста€

545.00 лева

565.00 лева

590.00 лева

ƒете от 0 до 4,99 г. с двама възрастни в стандартна ста€ на отделно легло

95.00 лева

110.00 лева

140.00 лева

ƒете от 5 до 9,99 г. с двама възрастни в стандартна ста€ на отделно легло

330.00 лева

345.00 лева

365.00 лева

Ќа човек в двойна ста€  омфорт

580.00 лева

600.00 лева

625.00 лева

3-ти възрастен в двойна ста€  омфорт

580.00 лева

600.00 лева

625.00 лева

ƒете от 0 до 4,99 г. с двама възрастни в  ста€  омфорт  на отделно легло

95.00 лева

110.00 лева

140.00 лева

ƒете от 5 до 9,99 г. с двама възрастни в ста€  омфорт на отделно легло

350.00 лева

370.00 лева

395.00 лева

ƒоплащане за ≈динично настан€ване

95.00 лева

120.00 лева

140.00 лева

÷ената включва:
♠ “ранспорт с комфортен автобус;
♠  3 нощувки със закуски в стаи с две легла (“¬, мини бар, баните са с минерална вода от горещите извори   във всички стаи, хавлии, сешоари) в спа- хотел “Kopaonik”3* http://www.lukovskabanja.com/galerija.php;
♠  3 об€да на сервиране /сет-меню/;
♠  3 вечери – 1 стандартна /сет меню/ без напитки и 2 празнични /сет меню/ с неограничена консумаци€ на местни напитки /оркестър жива музика/;
♣ Ѕезплатно неограничено ползване на —па центъра на хотела- ползване на закрит и открит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена ста€, джакузи, тропически душ и тепидариум;
♣ ѕосещение на град Ќиш - само за ползващите автобусен транспорт;
♠ ћедицинска застраховка с јсистанс с 5000 евро покритие;
♠ ¬одач от фирмата и екскурзоводско обслужване.

÷ената не включва:
♥ ¬ходни такси на други обекти по програмата;
♥ –азходи от личен характер;
♥ ƒоплащане за медицинска застраховка: Ћица над 64 год. -4 лева.

«а желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 40 лева от об€вената цена и не се включва мед.застраховка. ћестата за собствен транспорт са ограничени.

Hotel Kopaonik 3* е построен през 2000 година, като първи€ модерен обект за настан€ване с 50 стаи. ’отелът е реновиран през 2014 година, когато е построено и ново крило с 13 стаи и 4 апартамента и външен басейн с топла минерална вода.  ¬ приземието на хотела се намира медицински€ блок, Wellness центъра и топлата връзка с вътрешни€ басейн с термална вода. ¬ рамките на хотела се намират  афе-бара и фитнес-зала.”добните стаи с две и три легла са мебелирани с отделни легла или спални. ¬сички стаи са с бан€, кабелна телевизи€, телефон, балкон (освен мансардни€ етаж).

Wellness центърът в хотел  опаоник е ново, модерно съоръжение и представл€ва  комплекс, в който по естествен начин се повишава общото здравословно състо€ние на духа и т€лото. ¬сичките благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на  отпускането и освобождаване от ежедневни€ стрес.¬ при€тната обстановка на Wellness центъра са на разположение:
—олената ста€ (’алотерапи€) - помещение направено от каменна сол, което има лековит микроклимат подобен на природните солени пещери. ¬ъздухът е наситен с най-финни солени честици с многобройни микроелементи, които вли€€т положително върху човешки€ организъм, така че се препоръчва не само на лицата със здравословни проблеми, а и на лица и спортисти с цел релаксаци€.
“епидариум – е помещение с пейки които са загр€ти от 37°C до 39°C, съответно приблизително до температурата на човешкото т€ло. Ћежейки на пейките мускулите се отпускат, както и ц€лата нервна система. “епидариумът се препоръчва като подготовка преди да влезете в парната бан€.
“ропически дъжд - или душ с насочена водна стру€ върху определени части на т€лото под определен натиск. “ой действа положително при главоболие и мигрени, при напрежение в раменете и врата, при лека депреси€ и световъртеж.
ѕарна бан€ - или хамам представл€ва процедура в горещо затворено помещение с пара, ко€то предизвиква изпот€ване и освобождаване от токсините. ѕравилното ѝ използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с прохладна до студена вода.
—ауна - ¬ сауната се използват много високи температури, с цел да се отпуснат мускулите и да се предизвика силното изпот€ване и изхвърл€не на токсините. ѕребиваването в сауната стимулира естествените процеси на изцеление на организма и намал€ването на болките в ставите и мускулите.
ƒжакузи ваната - хидромасажът е най-полезни€ вид масаж, тъй като водата поема рол€та на "масажист", комбинирайки топлина и натиск. Ќатискът, с които водните струи третират определени части на т€лото са синхронизирани така, че да предостав€т максимален ефект при отпускането.

 ¬ –епублика —ърби€ може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс: 
1 евро =  118-119 динара
1 лев = 58- 59  динара

ћинимален брой туристи за осъществ€ване на екскурзи€та: 35 туристи
—рок за уведомление при недостиг на минимални€ брой туристи: 7 дни преди началната дата на отпътуване.
Ќачин на плащане: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 10 дни преди отпътуване
Ќеобходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. «а деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена деклараци€, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. ƒеца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да нос€т копие от акта за раждане на детето. «а –епублика —ърби€ н€ма визови, санитарни и медицински ограничени€ и специални изисквани€.